Töihin meille

Geobotnia Oy on itsenäinen, vuonna 1975 perustettu oululainen konsulttiyritys, jonka toimialueena on koko Suomi. Päätoimialamme ovat geotekniset tutkimukset ja suunnittelu sekä maaperäalan ympäristötutkimukset ja -suunnittelu. Toimialaamme kuuluu myös maalaboratoriotoiminta sekä erilaiset geotekniset valvontatehtävät.

Voimme tarjota sinulle pienen yrityksen innovatiivisen toimintailmapiirin, osaavan ja innostuneen työyhteisön ympärillesi ja hyvät työsuhde-edut. Tarjoamamme tehtävät ovat vakituisia, kokoaikaisia ja alkavat sopimuksen mukaan. Kaikissa tehtävissä arvostamme sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa ja muu kielitaito on eduksesi.

Haemme Ouluun vakituiseen työsuhteeseen:

KAIVOS- JA YMPÄRISTÖALAN PÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäväsi on ohjata ja kehittää kaivos- ja ympäristöalan toimintojamme. Vastaat asiakkuuksista ja tarjoustoiminnasta, ohjaat projektien toteuttamista sekä myös osallistut projektityöhön. Työssäsi teet yhteistyötä asiakkaiden, suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja viranomaisten kanssa. Tukenasi on yrityksemme johtoryhmä, joka toimii sisäisenä keskustelukumppanina projekteihin liittyvissä asioissa sekä huolehtii kanssasi projektien talouden hallinnasta ja projekteihin liittyvästä tutkimustoiminnasta.

Toivomme sinulta vahvaa kokemusta kaivos- ja ympäristöalan tehtävistä sekä arvostamme verkostoituneisuutta alalla. Olet hyvä tyyppi, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on organisoitunut ote erikokoisten projektien hallintaan. Sopiva koulutus tehtävään on esimerkiksi diplomi-insinöörin tutkinto. Arvostamme ympäristö- ja kaivostekniikan opintoja ja osaamista sekä myös geotekniikan opintoja ja ymmärtämistä. Suunnittelu- ja laskentaohjelmistojen käyttö on meillä päivittäistä, joten toivomme, että hallitset myös niiden käytön.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ/VANHEMPAA GEOTEKNISTÄ SUUNNITTELIJAA

Tehtäväsi on toimia geoteknisenä suunnittelijana ja/tai projektipäällikkönä geoteknisissä suunnitteluhankkeissa. Voimme tarjota sinulle infran, talonrakennuksen, teollisuuden, kaivosten, ympäristöteknisten projektien geosuunnittelutehtäviä oman suuntautumisesi, osaamisesi ja toiveidesi mukaisesti. Työhösi kuuluu myös vuorovaikutus sisäisesti muiden suunnittelijoiden ja avustajien kanssa sekä yhteydenpito tilaajiin ja yhteistyökumppaneihin. Mikäli sinulla ei ole vielä ollut omia projekteja, pääset vanhempien kollegoiden avustuksella mukaan myös tarjoustoimintaan.

Arvostamme työkokemusta geoteknisenä suunnittelijana, valmiuksia projektipäällikön tehtäviin tai jo kokemusta projektipäällikön tai geotekniikan vastuuhenkilön tehtävistä. Soveltuva koulutus tehtävään on Ins. AMK tai DI ja olet suuntautunut opinnoissasi geotekniikkaan. Suunnitteluohjelmistoja ja geoteknisiä laskentaohjelmia tarvitset päivittäin, joten niiden hallinta on tarpeen työssäsi. Tarjoamme kollegiaalisen tuen tehtävissäsi sekä kehittymismahdollisuudet haluamaasi suuntaan.

NUOREMPAA GEOTEKNISTÄ SUUNNITTELIJAA 

Tehtäväsi on toimia geoteknisenä suunnittelijana monenkokoisissa geoteknisissä suunnitteluhankkeissa. Voimme tarjota sinulle monenlaisia kehittäviä geosuunnittelutehtäviä kokeneempien suunnittelijoiden ja projektipäälliköiden ohjauksessa. Pääset tutustumaan työn kautta geoteknisen laboratorion toimintaan, pohjatutkimustoimintaan sekä kokeneempien mukana asiakastyöhön tilaajien kanssa.

Arvostamme innostunutta asennetta, geoteknisiä opintoja ja kiinnostusta geotekniikkaan. Voit olla vastavalmistunut Ins. AMK tai DI ja olet suuntautunut opinnoissasi geotekniikkaan. Suunnitteluohjelmistojen ja geoteknisten laskentaohjelmien osaaminen on eduksi tehtävissäsi. Tarjoamme sinulle oppia ja ohjausta työssäsi sekä tehtävien ja projektien monimuotoisuutta ja mahdollisuutta vastuun saamiseen.

INFRARAKENTEIDEN JA KUIVATUSSUUNNITTELIJAA

Työsi liittyvät talon-, infra- ja teollisuusrakentamisen sekä kaivosten kuivatussuunnitteluun ja infrarakenteiden suunnitteluun. Tehtäväsi voivat muodostua mm. pinnantasaussuunnittelusta, alueellisesta kuivatussuunnittelusta ja maarakenteiden suunnittelusta. Voit tehdä suunnittelua kokeneen kollegan ohjauksessa tai itsenäisesti työkokemuksesi mukaan.

Sopiva koulutuksesi työhön on esimerkiksi Ins. AMK ja olet suuntautunut opinnoissasi infrarakenteisiin ja kuivatuksen suunnitteluun. Voit olla myös vastavalmistunut. Suunnitteluohjelmistot ovat pääasiallinen työkalusi, joten niiden osaamista sekä mallinnustaitoja erityisesti arvostamme. Geotekniikan perustietojen hallinta on avuksi päivittäisessä työssä. Tarjoamme sinulle tehtäviä kokeneen tutorin opissa, monipuolisia ja monenkokoisia töitä ja mahdollisuuden kehittää omia tehtäviään.

TEKNISTÄ PIIRTÄJÄÄ

Teknisenä piirtäjänä toimenkuvaasi kuuluu geoteknisten suunnitelmapiirustusten piirtäminen, muokkaukset, revisioinnit, tulostaminen, aineiston hallinta ja arkistointi sekä pohjatutkimuskarttojen ja leikkausten tekeminen. Käytät työssäsi päivittäin AutoCad Civil3D ja Novapoint Soundings-suunnitteluohjelmia, joten näiden aikaisemman käyttökokemuksen katsomme suureksi eduksi. Työskentelet myös läheisessä yhteistyössä muun projektiorganisaation kanssa, joten hyvistä yhteistyötyötaidoista ja joustavuudesta on paljon hyötyä tässä tehtävässä.

POHJATUTKIJAA 

Pohjatutkijan tehtäviin meillä kuuluvat mm. eri tutkimuslajien hallinta erilaisilla kalustoilla, mittaaminen, koneiden ja ajoneuvojen perushuolto- ja korjaustoimenpiteet. Työ on useimmiten reissutyötä ja kohteet vaihtelevat käytännössä koko ajan.

Oletamme, että sinulla on pohjatutkijan pätevyys sekä kokemusta pohjatutkijan työstä. Lisäksi arvostamme mm. eritystutkimusmenetelmien, kuten timantti- ja CPTU-kairauksen suorittamisen osaamista. Kaluston korjaus- ja hitsaustaidot, joista sinulla on myös näyttöä, ympäristönäytteenottajan pätevyys sekä ajokortit C tai BE ovat eduksesi tässä tehtävässä.

Työskentelet myös läheisessä yhteistyössä muiden pohjatutkijoiden ja yrityksemme suunnittelijoiden ja geoteknisen laboratorion asiantuntijoiden kanssa, joten hyvistä yhteistyötaidoista ja joustavuudesta on paljon hyötyä tässä tehtävässä.

 

Lisätietoja kaikista tehtävistä antaa toimitusjohtaja Virpi Kaarakainen puh. 040 176 3806. Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 24.1.2022 mennessä osoitteeseen rekry@geobotnia.fi tai virpi.kaarakainen@geobotnia.fi.

Lisätietoja yrityksestä, työstämme sekä henkilöstöstämme löydät osoitteesta www.geobotnia.fi.